woensdag 21 mei 2014

Megastore van Rataplan Amsterdam opent begin juni


De stichting Rataplan, die in Noord- en Zuid-Holland kringloopwinkels exploiteert, opent begin juni een megastore op de hoek van Generatorweg/Isolatorweg in Amsterdam Westpoort. De locatie ligt gunstig bij de eindhalte van metrolijn 50.


De entree heeft iets weg van een grote (gulzige) mond. De architectuur van het gebouw heeft een bijzondere uitstraling. Niet bepaald een rommelig pandje! Sterker nog: het pand bevat liefst twee (2) verdiepingen, een mooi vormgegeven lift, toiletten voor bezoekers, een restaurant en ruimte voor exposeren en optreden. Multifunctioneel!


De los-/laadruimte is royaal ingericht voor meerdere bestel-/vrachtauto's .


Detailfoto van het laad-/losperron. Dit pand is wel het paradepaard van Rataplan.


Als de megastore opengaat, dan sluit deze Rataplan-vestiging op de hoek van de Kabelweg/Transformatorweg. De lokatie Van Slingelandtstraat achter het abattoir/FoodMarket blijft open.

Het is zeker zinvol om de website van Rataplan  http://www.rataplan.nl  te bezoeken. Niet alleen kan men kennis nemen van de "filosofie" van de Stichting Rataplan, maar Rataplan doet meer: door hele hele land worden bewaakte fietsenstallingen beheerd, met verkoop (oud en nieuw) van fietsen. Een bezoekje aan een kringloopwinkel van Rataplan in een andere stad is ook leuk en soms verrassend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten