zaterdag 18 februari 2023

Cartografie van de Liefde

Soms zijn er boeken, die wel heel speciaal de aandacht trekken! Bovenstaand boek is een voorbeeld hiervan. Cartografie van de Liefde -een atlas voor het hart-, met als extra een losse kaart, geeft op een zorgvuldige manier de essentie van de Liefde weer in kaarten met toelichtende tekst.

De achterzijde van het boek geeft nog wat nadere toelichting. -Het landschap van de liefde is niet langer een terra incognita- Leuke woordspeling!

Wie op reis gaat, krijgt ook te maken met van A naar B gaan (en verder, zeker in het land van de Liefde) en dan is deze compacte atlas handig om erbij te hebben

Misschien is het makkelijk om tijdens uitgebreide speurtochten, toch ook deze zakatlas van de Belevingswereld bij de hand te hebben (de grote atlas is lastiger meenemen om het maar eens praktisch te houden). Liefde weet wat!

Overigens vormen de drie boeken een waardevolle combinatie: Als je met de Belevingswereld begint, is de Cartrografie van de Liefde toch wel noodzakelijk (!) en van A naar B (soms toch terug in het leven!) is voor alledag toch wel handig, zoals dat zo mooi heet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten